Kwalitatief honden speelgoed

March 28, 2019 0 Comments

Bijna iedere huisdier eigenaar zal direct toegeven dat zijn dier veel te verwend is. De reactie die je van je huisdier krijgt wanneer je aankomt met een nieuw speeltje of een lekkernij, maakt jouw dag weer helemaal goed. Echter vind ik het wel zonde als speelgoed snel kapotgaat. Speeltjes zijn toch al gauw vijf euro of zelfs meer. Als je hond er na dertig minuten al een arm van af heeft gebeten is dat zonde van het geld.

Door het opzoeken van kwalitatief honden speelgoed kwam ik uit op het merk Trixie. Dit merk verkoopt eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je hond. Van riemen tot voerbakken, van speeltjes tot nagelschaartjes. Trixie is vooral bekend geworden door zijn drijfbare tennisbakken. Alle knuffels die zij voor honden hebben gemaakt zijn dubbel gestikt. Mocht er dan een oor of een arm van het knuffeldier worden afgebeten, komt er nog geen vulling uit. Zodra er vulling uit honden speelgoed komt, zal je het knuffeltje toch echt moeten weg gooien. De vulling eten honden op en dit is behoorlijk slecht voor de maag en amper verteerbaar. Je hond krijgt buikpijn als gevolg.
Trixie heeft ook hele leuke honden voerbakken, net even wat anders dan de andere aanbieders. Met het ruime assortiment is er ieder interieur een bijpassende voerbak.

Vergeet de poes niet!

Ook voor poezen en katten is Trixie een geweldig merk. Voor katten hebben zij zich vooral gespecialiseerd in comfortabele manden en speciale woonhuizen voor in de tuin. Ja echt waar, er bestaan katten huizen van hout. Een soort kinderhuisje maar dan voor katten! Voor snacks en vitamines voor jouw kat kun je ook goed terecht bij het merk Trixie. Het merk heeft speciale snacks geproduceerd tegen haarballen en houd rekening met binnen of buiten katten. De vachtverzorging kun je ook met dit merk prima uitvoeren. Met kammen en borstels kom je al een heel eind!

Bunny hop hop

Nijntjes mogen ook niet vergeten worden. De konijnen verdienen een goed water en wind dicht hok in de winter als zij buiten blijven. Zoek hier wel even verder voor op internet! Je moet namelijk het konijn goed voorbereiden op de winter. Verschillende benodigdheden zoals voerbakjes, snoepjes en voeding kun je vinden bij Trixie.
Voor konijnen is nagelverzorging zeer belangrijk. Wanneer een nagel te diep afscheurt kan jouw konijntje het niet overleven. Nageltjes kunnen niet zonder hulp stoppen met bloeden. Houd de nageltjes dus goed kort door middel van de speciale konijnenschaar of vraag hier de eerste keer hulp voor bij de dierenarts. Wanneer de dierenarts het je heeft uitgelegd zal je merken dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.