Ter Kunst en Schilderen

Naar lange tijd wachten is er uiteindelijk ervoor gekozen om ook een onderwerp aan te maken omtrent kunst en schilderen. Door de enorme vraag naar deze onderwerpen is ter-plaatse deze dan ook gestart en kunnen de bezoekers ook hiermee tevreden gesteld worden. Ter-plaatse en de kunst kennis was voorheen nog erg nihil en er moest dus hier en daar zeker wat aan de weg getimmerd worden. Dankzij de uitgever Callenbach die het boek schreef “Kunst kijken voor beginners” kan jij vandaag ook nog beginnen met het begrijpen van de nieuwe kunst!

Ter kunst

Ter plaatse op een prachtig stuk kunst terecht gekomen. Dankzij het waardevolle internet wat ons tegenwoordig op vele mogelijke manieren in contact brengt met kunst, maakt het voor steeds meer mensen erg toegankelijk. Ter plaatse plaatst dan ook graag verschillende inhoudelijke artikelen met betrekking tot de kunst van anno deze tijd!

Ter schilderen

Ben jij ook een fanatieke schilder? Of vind je het leuk om zo nu en dan eens creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld acrylverf, waterverf of misschien professionele schilder verf? Ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn als hobbyschilder of als professionele schilder!