Metaal en de mogelijkheden

June 26, 2019 0 Comments

Van coaten en lassen tot zagen en knippen. De diverse bewerkingen aan metaal zijn zeer uitgebreid. U kunt ook diverse metalen laten zetten. Deze werkwijze is van ouds een loodgieters activiteit en is verder overgenomen door specialisten in de metaal. Zetwerk kent alleen maar nauwkeurige afwerkingen en de materialen lopen altijd vloeiend in elkaar over. Bedrijven in de productie metaal bieden zelfs levering aan huis. En u kunt het ook laten monteren door vakspecialisten in de metaal.

Wat houdt zetwerk op maat in

Zetten wordt gebruikt als term voor het ombuigen van diverse staalplaatmaterialen. Hier zijn diverse gemoderniseerde zetbankmachines voor aangeschaft om scherpe en ronde hoeken toe te passen aan de verschillende metalen. Met uiterste precisie zijn uw wensen op allerlei manieren door te voeren. Naast zetwerk kunt u de materialen ook coaten, lassen, zagen, knippen en kralen. Maar alleen met zetwerk op maat lopen de materialen altijd vloeiend in elkaar over zonder enige rare overlappingen. Tot dusver is zetwerk de meest efficiƫnte werkwijze voor al uw daktoepassingen.

Waarom zink op maat?

100% recyclebaar en zeer licht van gewicht. Duurzame aanschaffingen worden steeds meer een begrip en zink is dan de oplossing voor al uw duurzame daktoepassingen. Met zijn lange levensduur zal u er nog vele jaren plezier aan beleven. De hevige weersomstandigheden zijn voor zink ook geen enkel probleem. Voor een karakteristieke toevoeging aan uw woning of pand kiest u voor zink. In tegenstelling tot zink kunt u ook kiezen voor aluminium, lood, RVS, Plastisol en koper. En dit is allemaal toepasbaar bij afdekkappen, boeiborden, dakranden, daktrimmen, ontluchtingen, waterslagen, noodoverstorten en gevelbekleding. Bij zink zijn er eigenlijk geen nadelen aan uw daktoepassingen.

Altijd terecht bij een metaalbewerkingsbedrijf in Eindhoven

Heeft u een bedrijfspand of woning in de omgeving Eindhoven. En wilt u uw gevelbekleding of uw dak renoveren. Diverse bedrijven in metaalbewerking Eindhoven bieden dit en kunnen u helpen met uw vraag. Specialisten in metaal Eindhoven helpen u graag verder op weg naar een gewenste keuze voor het dak van uw pand of woning. Dus geen zorgen want u bent altijd welkom om eens binnen te lopen bij een metaalbewerkingsbedrijf in Eindhoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.