Woontrends

December 24, 2019 0 Comments

Ben jij op zoek naar de laatste woontrends van dit seizoen? Voor de nieuwste producten en woon ideeën ben je hier aan het juiste adres. We zullen alle trends van 2019 op een rijtje zetten. Van sierkussens, hoekbanken tot aan diverse interieur woonstijlen. We zien steeds vaker een moderne woonstijl met een mix van oude details. Deze authentieke stijl komt vaak terug in de originele staat van een oude woning. We zien steeds vaker beton look of bakstenen terug komen in een woning. Ook de houten balken wat woningen uit de jaren 30 vaak hebben mogen weer zichtbaar zijn. We kunnen met zekerheid zeggen dat de jaren 30 stijl weer helemaal terug is. We zullen hier de diverse woontrends omschrijven met bijbehorend design product.

Interieur stijlen

Ben jij opzoek naar nieuwe inspiratie om je interieur een leuke boost te geven? Of wil je een compleet nieuw interieur aanschaffen en weet je niet goed voor welke stijl je moet gaan? Bij de zoektocht naar een nieuw interieur met bijpassende meubels kun je ook een interieurstylist raadplegen. Ze weten namelijk alles van de laatste woontrends en kunnen je tips geven over de juiste kleurcombinaties en hoe je de ruimte zoveel mogelijk kan benutten. Mocht je met een klein budget eenvoudig je interieur willen aanpassen, dan kan dit natuurlijk ook. Kleine decoratieve veranderingen hoeven niet duur te zijn! Bij de action vind je tegenwoordig ook tal van decoratieve materialen. En bij Wonder-World online vind je de nieuwste woontrends. Ze kunnen daar met je oude spijkerbroeken hele leuke poefjes of kussens bekleden. Zo recycle je de oude jeans en krijg je er een leuk meubelstuk voor terug. Door middel van kleine aanpassingen kun je een eigen stijl creëren. De volgende interieur stijlen zien we terug in de meeste woonwinkels en online:

  1. Een modern interieur wat een rustige en strakke uitstraling geeft aan je woning. Door het gebruik van strakke meubels, zoals een hoekbank, en het gebruik van lichte tinten.
  2. Een rustiek of authentiek interieur wordt ook wel als de jaren 30 stijl gezien. Deze stijl kom je vaak tegen in kleine boerderijen waar veel hout en stenen elementen zijn verwerkt.
  3. Iets wat in de buurt komt van een rustieke stijl is de landelijke woonstijl. Hierbij worden dieren vachten en andere materialen verwerkt, zoals houten meubels en linnen stoffen.
  4. Bij een industrieel interieur wordt veelal gebruikt gemaakt van metalen en zwarte elementen. Denk aan een metalen gladde lampenkap of een metalen bijzettafel met leeraccent.
  5. Een stoer en Scandinavische interieurstijl wordt gekenmerkt door lichte materialen en pastelkleuren. Ook in combinatie met dierenvellen staat dit heel sfeervol.
  6. Een hippie achtig interieur met veel kleuren en rieten manden wordt ook wel een bohemian interieur

Textielproducent

Voor een leuke en nieuwe aankleding van je bank en andere meubels kun je dus ook gebruik maken van je huidige accessoires. Je kunt een nieuwe woonstijl creëren door je meubelstukken opnieuw te laten bekleden door een textiel producent. Zo creëer je een nieuwe stijl in huis, maar gebruik je de huidige meubelstukken hiervoor. Denk ook aan een mooi wandkleed met een eigen foto ontwerp. Deze kun je prachtig aan de muur hangen. Met kleine veranderingen kun je als nog die nieuwe interieur look creëren voor het nieuwe jaar. Neem een kijkje op de site van Wonder-World, de textielproducent die werkt met 100% Nederlandse confectie.

Ben je op zoek naar dé woontrends in 2020? Lees dan snel op Inspirationblog.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.