‘Weet je nog?’ | Iedere herinnering verdient een bijzondere plek

March 10, 2020 0 Comments

In je interieur, bedoelen we dan. Want visuele aandenkens van onze grootste successen en waanzinnige blijdschap horen gewoon onderdeel te zijn van je woonkamer. Toch?

Wij vinden van wel! Waarom zou je niet iedere dag in jouw sfeervol ingerichte woning mogen kijken naar die schitterende landschappen of blije gezichten mogen kijken? Je geluksmomenten bieden bovendien dagelijks volop inspiratie en helpen – of houden – je op de been. Zo zie je maar dat jouw herinneringen ook nog eens multifunctioneel zijn! Maar wat is nou de beste manier om ze te presenteren? Nou, dat mag je helemaal zelf bepalen. Er zijn  immers mogelijkheden genoeg! Hieronder belichten we er een paar.

Lijst op maat

Herinneringen een vorm geven. Dat is wat een foto doet. Maar het kader van zo’n foto kan je problemen geven; je wilt liever niet bijsnijden, maar wat als je in dat geval niet de juiste lijst vindt?

Kijk, dat zijn nou zaken waar jij je helemaal geen zorgen om hoeft te maken. Want of je nu een fotolijst van 40×60 cm nodig hebt of juist eentje met van de norm afwijkende afmetingen, bij de juiste aanbieder kun je gewoon terecht om je lijst op maat te laten maken. Wat jij mooi vindt passen hoort vooropgesteld te worden!

Collage

Welke kiekjes hebben in jouw interieur – en je hart, niet te vergeten – nou de hoogste prioriteit? Dat kan soms moeilijk kiezen zijn, hoor! Maar niet zolang je voor een lijst kiest waarin je ze allemaal weet te plaatsen, letterlijk en figuurlijk. Een collagelijst bevat namelijk voldoende plek om al jouw favoriete afbeeldingen in kwijt te kunnen. En maak je nieuwe herinneringen aan? Natuurlijk, wie niet. Dan stelt zo’n lijst je altijd in staat om eens af te wisselen!

Wissellijst

Afwisselen is eveneens een optie met de, hoe kan het ook anders, wissellijst. Maar dan voor één afbeelding, Bedenk wel dat die van hetzelfde formaat moet zijn als degene die je in wilt wisselen. Zo kun je je kersverse interieur passend vormgeven!

Leave a Reply

Your email address will not be published.