Tot aan de kust en dan verder! | Werken op de Wadden

March 10, 2020 0 Comments

Te lang op dezelfde plek blijven geeft veel mensen de kriebels. Waarom zou je dan ook niet iets nieuws gaan zoeken op onze prachtige Waddeneilanden?

Vroeger gebruikte een bekende opticien de slogan: Alleen de prijs is anders. Dat is natuurlijk geen reclame voor goeie service. Dus werd het: Niet alleen de prijs is anders. Uiteraard klinkt dit een stuk aantrekkelijker.

Een verblijf op de Wadden, echter, is nergens mee te vergelijken. Een slogan hiervoor moeten we dan ook nog verzinnen. En misschien word jij wel vervuld van inspiratie zodra je eindelijk eens die stap gaat wagen! Want wat houdt je precies tegen? Eenieder die vervuld is van ambitie en verlangt naar avontuur -of ├╝berhaupt een andere omgeving – zou direct een ticket moeten gaan boeken naar onze schitterende eilanden! We zullen proberen in het kort uit te leggen waarom.

Werken op de Wadden

Ook al zijn de gebieden relatief klein in vergelijking met de rest van het land, de Wadden zijn uiteraard bewoond. En dat betekent dat er voor onderhoud gewerkt moet worden. Dankzij diverse uitdagende vacatures op Vlieland, gecombineerd met jouw enthousiasme, vaardigheden en ervaring, staat je een heel nieuw avontuur te wachten. Want ook al lijken ze op de kaart zo afgelegen, laat niemand je ooit vertellen dat er op de Waddeneilanden niks te beleven valt! Integendeel zelfs.

Of je nu onderdeel wilt zijn van het publiek bij een muziekfestival of mee wilt doen aan een groots sportevenement, moet namelijk naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en/of Vlieland. Ook worden er meerdere keren per jaar inspirerende wandeltochten gehouden. En je kunt de eilanden uiteraard ook op eigen houtje gaan verkennen!

En dat is iets wat je, naar wij verwachten, erg vaak zult doen zodra je eenmaal tot de lokale bevolking bent gaan horen. Want waarom zou je van je werkplek niet je woonplaats maken? Reageer op de interessantste functies en wie weet word jij wel een Eilander! Begin maar vast met je koffers pakken…

Leave a Reply

Your email address will not be published.