Stress ik ga trouwen

November 9, 2021 0 Comments

De grote dag is bijna in zicht, erg leuk maar het kan ook voor vele van ons veel stress met zich meebrengen. De bruiloft wordt vaak omschreven als de mooiste dag van je leven maar het is echter ook een hele spannende dag. Je moet veel regelen en dit kan van voor vele mentaal, fysiek of emotioneel erg zwaar vallen. Je moet dingen regelen zoals het bruidsauto verhuur. Maar je wilt je natuurlijk niet met een extreem vermoeid gezicht om je speciale dag vertonen. Wees gerust, wij geven jou een aantal tips waardoor je op en top op je bruiloft komt!

Tip 1: Het is jullie speciale dag

Natuurlijk, je wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft op de bruiloft maar vergeet niet dat het jullie speciale dag is. Laat de gedachtes los waarin je nadenkt over wat andere ervan gaan vinden. Het is tenslotte jullie dag en kijk dus dan ook vooral naar wat jullie willen en leuk vinden!

Tip 2: Neem je rust

We snappen allemaal dan je er veel mee bezig bent maar let er wel een beetje op. Als je dag in en uit met de bruiloft in je hoofd zit neemt dit allesbehalve stress weg. Die ene dag dat je het even laat rusten heeft echt geen invloed op de bruiloft.

Tip 3: Zorg goed voor jezelf

Ondanks dat je veel bezig bent met het regelen is het van belang dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Ga op tijd slapen, eet goed en blijf bewegen. Slaap heeft een grote invloed op je mentale staat dus let hier dan ook goed op. Zo ga je zien dat je na een goede nachtrust minder gestrest bent dan voorheen.

Tip 4: Mediteren

Het woord mediteren vinden vele van ons al “zweverig” klinken. Maar laat dit vooroordeel even los. Het kan enorm helpen tegen stress. Ademhaling oefeningen werken over het algemeen heel goed en hier word je snel rustig van. Maar doe vooral wat voor jou goed voelt! 

Tip 5: Plannen

Misschien ben je hier juist wel te veel mee bezig en dan kunnen wij jou vooral adviseren om deze tip even achterwege te laten. Maar voor degene die hier nog niet zoveel tijd in hebben gestoken blijf vooral verder lezen. Plannen kan erg helpen tegen stress. Je kan de gedachtes even uit je hoofd plaatsen en op papier zetten. Het geeft meteen een gevoel van rust en dit kan dus dan ook erg ontspannend werken. Een duidelijk beeld te hebben van wanneer wat gebeurt neemt jou stress meteen af. 

Een handige tip voor jou, neem een kijkje op: Trouwauto Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.