Boeiboorden voor uw woning of bedrijfspand

November 26, 2019 0 Comments

Bent u aan het verbouwen, of misschien bent u zelfs wel een nieuw pand aan het bouwen? Dan heeft u vast al nagedacht over hoe het exterieur van uw pand eruit moet gaan zien. Dit is namelijk het eerste wat men ziet. Boeiboorden zijn een belangrijk onderdeel van uw exterieur. Boeiboorden zorgen er namelijk voor u dat kou, wind, regen en sneeuw buiten uw pand houd! Boeiboorden zijn er in veel verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan hout, kunststof, cementvezel, aluminium en plastisol. Aluminium en plastisol zijn het meest populaire materiaal voor boeiboorden. Dit is omdat deze materialen goed bestendigd zijn tegen de wisselende weersomstandigheden en het minste onderhoud nodig hebben.

Wat houd aluminium zetwerk in?

Als u voor aluminium zetwerk kiest brengt dit veel voordelen met zich mee. Zoals eerder vermeld is aluminium goed bestendigd tegen de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Zo voorkomt u ongewenste lekkages aan uw huis. Nog een groot voordeel van aluminium zetwerk is dat dit vrijwel onderhoudsvrij is. U hoeft bijvoorbeeld zelf nooit meer de boeiboorden te schilderen. Dit bespaart door de jaren heen veel tijd en geld. Daarnaast kunnen aluminium boeiboorden precies op maat worden gemaakt. Zo blijft u niet zitten met overgebleven onderdelen en is geen maat te gek.

Wat is het verschil tussen aluminium boeiboorden en plastisol boeiboorden

Hoewel plastisol- en aluminium boeiboorden beide erg onderhoud vriendelijk zijn. Is een groot voordeel van plastisol boeiboorden dat deze worden geleverd in een groot kleuren scala. Zo hoef u zelf niet met verf aan de slag! Ook zijn plastisol boeiboorden eenvoudig in montage en kunt u zelfs een reliëf in uw boeiboord laten maken! Hiermee kunt u uw woning of bedrijfspand precies de uitstraling geven die u voor ogen heeft.

Wilt u zich laten adviseren door een expert?

Bent u toch nog aan het twijfelen welk soort boeiboord het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Of heeft u toch andere vragen over de verschillende mogelijkheden, het kleuren scala en soorten reliëf van plastisol boeiboorden? Bij een dakgroothandel bij uw in de buurt kunt u zich laten adviseren door een expert. Bij de meeste groothandelaren kunt u uw boeiboorden de zelfde dag nog ophalen of laten bezorgen. Ook kunt u een afspraak maken met een vakman om langs te komen om naar uw pand te laten kijken. Op basis van zijn bevindingen en uw wensen kan de expert u voorzien van passend advies. Je kunt natuurlijk ook een kwalitatief huis bouwen met de kennis van Groothuisbouw!

Leave a Reply

Your email address will not be published.